Waarom AVATAR

Het AVATAR droogpak is in onze ogen een prima pak voor een brede doelgroep. Maar ik hoor je al denken: “dat vinden alle merken van hun pakken”

Maar waar onderscheid het AVATAR droogpak zich dan in:

Allereerst wordt het pak in licentie gemaakt door Santi Diving in Polen. Santi Diving heeft in de afgelopen jaren bewezen een hoogwaardig product te leveren dat kwalitatief, degelijk en daardoor ook erg betrouwbaar is.

Vervolgens bestaat de AVATAR heren lijn uit 12 maten. Een ruime keuze dus welke garant staan voor een nette pasvorm. Dit geldt voor zowel de dames- als de heren lijn (de damesmodellen verwachten we eind 2019).

Over pasvorm gesproken: een goede pasvorm zorgt voor minder weerstand in het water en maximale beweeglijkheid. Ook hier is met een schuin oog gekeken naar de Santi pakken. Het AVATAR pak kan dan ook een mooi alternatief zijn als je huidige pak een bulky pasvorm heeft. En mocht je van neopreen willen overstappen naar een tri-laminaat pak dan is het AVATAR droogpak ook een goede keuze.

Het AVATAR droogpak kan als eerste droogpak fungeren voor de beginnende duiker, maar kan ook net zo goed als back-up pak voor een TEC duiker fungeren.