AVATAR onderpak Nr. 901

Het AVATAR onderpak is de perfecte aanvulling op elk droogpak!

Het AVATAR 901 onderpak is ontworpen als comfortabele en functionele isolatie onder je droogpak. Functionaliteit, zeer hoge flexibiliteit en eenvoud van constructie hebben ons in staat gesteld een comfortabel en betaalbaar duikonderpak te creëren dat zal voldoen aan de verwachtingen van iedereen die op zoek is naar een economisch alternatief op de markt. Het is warm en aangenaam, flexibel en goed ingedeeld, maar er is meer!

SHERPA-fleece aan de bovenkant is bedekt met een gladde jerseystof in grijs gemêleerde kleur, die maximale rek en was- en drooggemak van het AVATAR onderpak biedt. Het onderpak kan gemakkelijk gewassen worden in een wasmachine op 30 graden Celsius en gedroogd worden in een wasdroger.

Wil je weten hoe dit werkt?

AVATAR nr. 901 is gemaakt van modern SHERPA-fleece met een wolachtige afwerking aan de binnenkant met een gewicht van 450 g / m2 gemaakt van 100% gerecyclede plastic flessen. Door ons product te kopen, draag je bij aan de bescherming van het milieu, wat zo belangrijk is voor onze duikgemeenschap!

Details van het onderpak:

Gemaakt van SHERPA-fleece gemaakt van 100% gerecyclede plastic flessenGewicht 450 g / m²
Gewicht: ongeveer. 0,7 kgGeschat comfort voor duiken bij een watertemperatuur van 6 tot 18 graden Celsius
Eenvoudige was- en droogcycli zorgen voor betere isolerende eigenschappen2 zijzakken
Dubbelzijdige spatwaterdichte ritssluitingGelamineerde manchetten met elastische duimlussen om te voorkomen dat de mouwen omhoog trekken
Brede rubber onder de voet bij de benen, waardoor wordt voorkomen dat de benen omhoog trekken bij het aantrekken van het droogpakSHERPA-fleece is zacht en comfortabel in contact met de huid, het heeft ook uitzonderlijke isolerende eigenschappen in vergelijking met natuurlijke lamswol
De P-valve uitgang in de zakkenUitgang voor heatingkabel
Zeer licht en slijtvast100% recyclebaar
Eenvoudige, functionele snitOriginele kleur gemêleerd grijs, wit logo op rechterarm
Ook voor andere sporten te gebruiken

Leverbaar in 13 herenmaten en 8 damesmaten, zie de maattabel voor meer informatie.

Avatar heren onderpakAvatar dames onderpak